Namn *
 E-post
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
6 + 9=

(198)
>
(198) Jan Lans
Sun, 23 September 2018 12:30:31 +0000
email

Hej Jeppe!
Och så har Selma och jag ytterligare fått en uppfräschning av tidigare lärdomar. Tur att du finns som på ett humoristiskt och lättbegripligt sätt lär hundägare att hantera sina hundar och ger både ris och ros. Och utan godis. Gunvor och jag kommer att sakna söndagens trevliga förmiddagstimmar.

Há en fortsatt bra höst önskar Gunvor o Jan.


(197) Sol-Britt Wadenrud
Fri, 14 September 2018 11:11:31 +0000
email

Hej

Jag har några frågor och hoppas att ni ska kunna ge råd och hjälp. Jag har en schäferhane som är 2 år i november. Han är världens go och mysig men massa stress i kroppen. Han "ser saker" när vi är ute och kan bli riktigt arg och låter som ett stort lejon och kommer det främmande hundar så känner han doften innan de syns och blir skogstokig. De mest olustiga är att han vid några tillfällen fokuserat sig på person och gjort kraftiga utfall med skall, det hjälper inte att jag försökt avleda eller säga till. Vid ett tillfälle var det min syster som han träffat flertal tillfällen förut. Han skäller konstant i bilen, man märker att det är stress. Kan detta vara normalt, eller är han inte ok mentalt? kan man göra något test? Har även funderat om kastrering skulle dämpa. Har gått kurser med honom utan bättre resultat och fått massa olika råd och läst olika böcker, men det känns som jag står och stampar på samma ruta. Har du något råd eller hjälp, griper efter sista halmstrået, tack på förhand,
MVH Sol-Britt Wadenrud Huskvarna
Kan detta vara nor

(196) Maria Runeson
Tue, 11 September 2018 09:25:11 +0000
email

Familjen märker hur vi får en tryggare, gladare och trevligare hund med träningarna hos Stridhs och deras duktiga hjälp-ledare.

Hunden har blivit mer lyhörd och samarbetsvillig vilket har lett att vi leker och busar mer med den än tidigare, då gränserna känns tryggare att hålla, samt att hunden på ett smidigare sätt bjuds att delta i fler vardagsmoment med övriga "flocken" - en roligare och enklare vardag.


(195) Kirsten Holme
Sat, 25 August 2018 05:26:08 +0000
email

Hej
Vi har glömt att betala. Vi vet inte vad det kostar, men har för oss att grannen vid bordet förra söndagen sa 1450. Vi betalar detta och om det är fel så rättar vi till sedan.

Vi kan dessvärre inte komma till hundmässan varken i dag eller i morgon. Andra saker i livet tränger på.

Hälsningar Kirsten och Claes

(194) Elin Gloppestad
Tue, 7 August 2018 15:26:34 +0000
email

Vi har nyligen gått grundkursen med vår hund Nicko och gjort goda framsteg trots att han är en valp på bara lite över fyra månader och det är länge sedan vi hade hund. Vi kommer därför att anmäla oss till fortsättningskursen.
Vi har lärt oss mer än vi trodde vara möjligt. Det har varit mycket jobb och kursen var krävande. Men tack vare Jeppe, Sally och deras medarbetare har det gått. Det har varit en rak och tydlig pedagogik. När man (mest Roland) gjort fel gavs tydliga besked och korrigering. Så man får inte vara ömfotad. Det är ju hundägaren som går kurs och syftet är att lägga grunden för en lång och bra relation till hunden.
Vi tackar Jeppe, Sally och deras duktiga medarbetare.
Elin, Roland och Nicko.

(193) Jan Lans
Fri, 25 May 2018 16:40:24 +0000
email

Hej Jeppe!
Och så har ytterligare 1 år gått sedan föregående löshundskurs som vi deltagit i med vårt energiknippe Selma (3-årig jaktlabbe). Vi märker att grunden som du gett oss vid förutvarande kurs sitter kvar. Men det är aldrig fel att fräscha upp kunskaperna.
Hustrun min sitter på "åhörarbänk" och ser och lyssnar och tycker att aktuella söndags-
timmar är veckans roliga teaterföreställning med dina roliga kommentarer och många småleende åt både hundar och hundägare. En otrolig fin natur runtomkring som inramning är inte heller fel.
Tack för 4 mycket trevliga söndagar och på återseende nästa år (förhoppningsvis)
Hälsningar
Gunvor o Jan

(192) Nicklas
Tue, 22 May 2018 10:17:52 +0000

Det är nu ett par år sedan jag och min Samojed avslutade fortsättnigskursen hos Jeppe. Jag hade tagit över honom på grund av misshandel, han var redan då mycket samarbetsvillig och jag spenderade ett år med att försöka lära honom hur man gick i koppel. Vi provade allt under detta år, klicker, shaping, positiv förstärkning, mat, godis, leksak, ignorera... You name it, we did it. Ingenting funkade, efter ett helt år hade han bara lärt sig att dra i kopplet lite mindre. Jag stötte på en annan hundägare med den mest väluppfostrade hund jag någonsin sett, de hade gått hos någon lustig filur vid namn Jeppe och jag anmälde oss eftersom jag själv hade helt slut på idéer. På grund av bakgrunden med misshandel blev jag skeptisk till Jeppes hårda tag, men bestämde mig för att prova, om hunden reagerade illa kunde vi bara gå därifrån.
Jeppe är stenhård, men han kan sina hundar, och sina människor. Hundfan gick perfekt fot på vägen hem från första mötet. Efter åtta veckor hård träning, gapskratt så man nästan trillade av stolen och en stor dos självinsikt kunde vi göra saker som jag aldrig trodde skulle gå med den här hunden.
Jag rekommenderar Jeppe till alla jag möter. Samojeder är besvärliga att träna, och min hade en tråkig bakgrund, men inget av det hindrade Jeppes teknik från att funka. Om det inte vore för hundägarskolan vet jag inte om jag fortfarande haft hund idag.

(191) Nilla
Tue, 15 May 2018 18:45:49 +0000

Stor kram och många många tack för en fantastiskt rolig och lärorik grundkurs 17/3-12/5. Jag körde till dig med ett stort leende varje lördag.
Tack till hjälptränarna!
Jeppe, du är bara bäst!

Trevlig sommar

(190) monica nilsson
Sun, 13 May 2018 19:33:49 +0000

Avslutad löshundkurs 18-05-13:
Ännu en givande kurs
hos Jeppe jag gått
där många bra tipps
jag fått
Att han på mig ibland
skäller
gör så jag vet vad som
gäller
Han månar om att vi bra
hundägare ska bli
så vi på våra hundar ska
få pli
Ibland känns vägen dit
lång
men jag är på gång! :)

Min förhoppning är att få möjlighet att komma tillbaka i augusti.
Önskar Jeppe och alla er andra ha en riktigt skön sommar!
Stort tack från
Monica med den kärlekskranka wachtelhundpojken Plex

(189) Arne Andersson
Sun, 13 May 2018 05:54:43 +0000
email

Har just avslutat grundkursen hos Jeppe och c/o. Innan jag skriver ner mina tankar kollade jag en recension om Jeppe. "han var osympatisk, direkt kränkande och hen skulle aldrig att få för sig att gå en kurs hos Jeppe. Åh herre gud men vilken Jeppe har jag då gått kurs för...? Visst var det många tuffa kommentarer men karlen säger ju det hela tiden med en tanke bakom och med glimten i ögat för att vi som hundförare ska lära oss vara den flockledare på två ben som vi har tagit på oss att vara.

Jeppe, Sally och ni andra önskar jag en fortsatt skön sommar så ses vi förhoppningsvis i augusti.

Stort tack från Arne & Eva Andersson med Markus

>