Namn *
 E-post
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
6 + 9=

(194)
>
(194) Elin Gloppestad
Tue, 7 August 2018 15:26:34 +0000
email

Vi har nyligen gått grundkursen med vår hund Nicko och gjort goda framsteg trots att han är en valp på bara lite över fyra månader och det är länge sedan vi hade hund. Vi kommer därför att anmäla oss till fortsättningskursen.
Vi har lärt oss mer än vi trodde vara möjligt. Det har varit mycket jobb och kursen var krävande. Men tack vare Jeppe, Sally och deras medarbetare har det gått. Det har varit en rak och tydlig pedagogik. När man (mest Roland) gjort fel gavs tydliga besked och korrigering. Så man får inte vara ömfotad. Det är ju hundägaren som går kurs och syftet är att lägga grunden för en lång och bra relation till hunden.
Vi tackar Jeppe, Sally och deras duktiga medarbetare.
Elin, Roland och Nicko.

(193) Jan Lans
Fri, 25 May 2018 16:40:24 +0000
email

Hej Jeppe!
Och så har ytterligare 1 år gått sedan föregående löshundskurs som vi deltagit i med vårt energiknippe Selma (3-årig jaktlabbe). Vi märker att grunden som du gett oss vid förutvarande kurs sitter kvar. Men det är aldrig fel att fräscha upp kunskaperna.
Hustrun min sitter på "åhörarbänk" och ser och lyssnar och tycker att aktuella söndags-
timmar är veckans roliga teaterföreställning med dina roliga kommentarer och många småleende åt både hundar och hundägare. En otrolig fin natur runtomkring som inramning är inte heller fel.
Tack för 4 mycket trevliga söndagar och på återseende nästa år (förhoppningsvis)
Hälsningar
Gunvor o Jan

(192) Nicklas
Tue, 22 May 2018 10:17:52 +0000

Det är nu ett par år sedan jag och min Samojed avslutade fortsättnigskursen hos Jeppe. Jag hade tagit över honom på grund av misshandel, han var redan då mycket samarbetsvillig och jag spenderade ett år med att försöka lära honom hur man gick i koppel. Vi provade allt under detta år, klicker, shaping, positiv förstärkning, mat, godis, leksak, ignorera... You name it, we did it. Ingenting funkade, efter ett helt år hade han bara lärt sig att dra i kopplet lite mindre. Jag stötte på en annan hundägare med den mest väluppfostrade hund jag någonsin sett, de hade gått hos någon lustig filur vid namn Jeppe och jag anmälde oss eftersom jag själv hade helt slut på idéer. På grund av bakgrunden med misshandel blev jag skeptisk till Jeppes hårda tag, men bestämde mig för att prova, om hunden reagerade illa kunde vi bara gå därifrån.
Jeppe är stenhård, men han kan sina hundar, och sina människor. Hundfan gick perfekt fot på vägen hem från första mötet. Efter åtta veckor hård träning, gapskratt så man nästan trillade av stolen och en stor dos självinsikt kunde vi göra saker som jag aldrig trodde skulle gå med den här hunden.
Jag rekommenderar Jeppe till alla jag möter. Samojeder är besvärliga att träna, och min hade en tråkig bakgrund, men inget av det hindrade Jeppes teknik från att funka. Om det inte vore för hundägarskolan vet jag inte om jag fortfarande haft hund idag.

(191) Nilla
Tue, 15 May 2018 18:45:49 +0000

Stor kram och många många tack för en fantastiskt rolig och lärorik grundkurs 17/3-12/5. Jag körde till dig med ett stort leende varje lördag.
Tack till hjälptränarna!
Jeppe, du är bara bäst!

Trevlig sommar

(190) monica nilsson
Sun, 13 May 2018 19:33:49 +0000

Avslutad löshundkurs 18-05-13:
Ännu en givande kurs
hos Jeppe jag gått
där många bra tipps
jag fått
Att han på mig ibland
skäller
gör så jag vet vad som
gäller
Han månar om att vi bra
hundägare ska bli
så vi på våra hundar ska
få pli
Ibland känns vägen dit
lång
men jag är på gång! :)

Min förhoppning är att få möjlighet att komma tillbaka i augusti.
Önskar Jeppe och alla er andra ha en riktigt skön sommar!
Stort tack från
Monica med den kärlekskranka wachtelhundpojken Plex

(189) Arne Andersson
Sun, 13 May 2018 05:54:43 +0000
email

Har just avslutat grundkursen hos Jeppe och c/o. Innan jag skriver ner mina tankar kollade jag en recension om Jeppe. "han var osympatisk, direkt kränkande och hen skulle aldrig att få för sig att gå en kurs hos Jeppe. Åh herre gud men vilken Jeppe har jag då gått kurs för...? Visst var det många tuffa kommentarer men karlen säger ju det hela tiden med en tanke bakom och med glimten i ögat för att vi som hundförare ska lära oss vara den flockledare på två ben som vi har tagit på oss att vara.

Jeppe, Sally och ni andra önskar jag en fortsatt skön sommar så ses vi förhoppningsvis i augusti.

Stort tack från Arne & Eva Andersson med Markus

(188) Per Johansson
Sat, 12 May 2018 11:46:03 +0000
email

Hej,
Hemma nu efter sista lektionen på Grundkursen.
Har varit en positiv kurs för både Winston, Catherine o mig.
Nu har vi fått "körkortet" o skall fortsätta o lära oss med träning varje dag hemma.
Stort tack än gång för alla trevliga lördagar med er alla!!
Ses igen i augusti:-)
Mvh
Per, Catherine + Winston

(187) Karin Ekelund
Tue, 27 February 2018 17:58:07 +0000
email

Hej. Jag är intresserad av en grundkurs. Min hund är drygt 6 månader. En tik. Blandning mellan pudel och coccer. Pigg och läraktig.
Mvh Karin Ekelund
070-2410153

(186) Lillemor Darinder
Wed, 17 January 2018 13:20:51 +0000
email

BRAVO JEPPE!'
Vilken underbar artikel du hade i Sydsvenskan i dag.Precis så är det : kärlek, tillit tillsammans med struktur och regler.Det vet jag som lärare och det har du lärt mig som hundägare.
Problemet är att vuxenvärlden inte vågar eller orkar ställa krav, att lärare inte får vara de personligheter de är, att vi inte bär omsorg till de unga med eftergivenhet. Vi måste guida dem in i vuxenvärlden med bättre förutsättningar och förebilder än vad som nu sker.
När en helårskurs i nian INTE vill välja läraryrket då får jag en allvarlig tankställare som gammal lärare.
Ditt inlägg satte pricken över i.
Fler goda ledare borde höra av sig!!
Stort tack Jeppe!
Kristallklar som vanligt.
Kram
Lilelmor Darinder

(185) Lillemor Darinder
Tue, 19 December 2017 22:42:34 +0000
email

Hej käre Jeppe!
Jag är matte till Fonzy och Igor och har gått alla kurser hos dig med båda två.Jag vet inte om du kommer ihåg oss men din utomordentliga hundpedagogik sitter kvar hos oss alla tre. Det var spännande och härliga kurstillfällen och jag försitter inte ett tillfälle att rekommendera dig till de hundägare jag träffar.
Nu har jag en fråga:
Jag har en barndomsvän med familj i Kalmar som har tagit över en tax på fyra år.De är vana hundägare men du vet hur det är... svårt med ett riktigt ledarskap.
Jag har talat varmt för det sätt du ser på ledarskapet tillsammans med hunden men det går ju inte att omsätta i praktiken om man inte ser det.
Finns det någon adept till dig i Kalmarområdet??
I så fall vill de gärna gå på kurs hos en av dina.
Tacksam för svar vid tillfälle.
Jag önskar dig och din familj Kerstin, Sally och vovvar en riktigt
GOD JUL!
Kram från Lillemor Darinder

>