Namn *
 E-post
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
3 + 3=

(193)
(83) Pauline & Linus Berggren
Mon, 24 December 2012 08:31:52 +0000

God jul och Gott nytt år hela familjen Stridh!
Önskar Pauline & Linus
Melvin & Minna
Nunno

(82) Pernilla Orwen
Sun, 23 December 2012 21:18:20 +0000
email

Hej!

Vill önska er en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Från Tippen med familj!

(81) Åse Bylinder
Mon, 17 December 2012 13:38:35 +0000
email

Ville önska er alla en God Jul!!

(80) Ami Sandberg
Sun, 16 December 2012 15:43:20 +0000

Tack för en utmanande och lärorik grundkurs! Är verkligen glad över att jag fick tips om att gå denna kursen med min Rottweiler. Har fått ett större självförtroende som hundägare och bra vägledning till hur jag ska hantera min hund i alla möjliga situationer.
Nu tränar vi hårt på egen hand och ser fram emot fortsättningskursen och till våren!!!
Tack till Jeppe och alla hjälptränarna!
/Ami & Troy

(79) Jenny
Sat, 15 December 2012 18:27:25 +0000

God jul!

(78) Jan-Gunnar
Mon, 3 December 2012 06:55:10 +0000
email

Igen har jag gått grundkurs och fortsättningskurs hos Jeppe, nu med en gråhundsvalp som, till skillnad från våra tidigare Riesenschnauzervalpar, verkligen inte tål hårda ord och kraftiga kommandon. Jeppe har jobbat hård med mig för att få mig mjukare, gladare, kärleksfullare och positivare, allt för att valpen skall älska mig och då förhoppningsvis göra som jag vill. Vi har gjort stora framsteg, framför allt valpen. Stort tack för detta.
Jag vill verkligen rekommendera alla som känner att de vill lite mer med sin hund att gå på kurs hos Jeppe. Ni kommer att lära er mycket som hundägare, ni kommer att ha roligt, ni kommer att få en mycket bättre relation till er hund, men ni måste vara beredda på att få en del sanningar om hur vi/ni uppträder som hundägare uttryckta väldigt klart o direkt, men alltid med glimten i ögat. Alla bjuder på sig hos Jeppe.
Tack Jeppe och tacka dina hjälptränare, vi hörs,
Jan-Gunnar Glave med Tutsi

(77) Andromeda Matz
Sun, 2 December 2012 13:55:37 +0000
email

Jeppe!
Trots att du skällt på mig för min långsamhet, envishet och mitt alltför stora hjärta, vill jag rikta ett stort och hjärtligt TACK till dig, Sally och dina instruktörselever för allt jag har lärt mig på dina kurser. Jag har i hela mitt vuxna liv levt med och hanterat alla möjliga slags djur; hästar, katter, minigris, höns, gäss och envisa getter, och har haft fin kontakt med djuren och med tiden fått ordentlig pli på dem allihop. Andras hundar har funnits runt mig hela tiden och jag har aldrig haft svårigheter att hantera dem heller. Därför trodde jag i min enfald att det inte skulle vara alltför svårt att ta över en äldre hund som behövde ett nytt hem, men ack vad jag bedrog mig! Ganska snart insåg jag att jag behövde hjälp om inte hundens stressade uppförande skulle skulle göra mig minst lika hispig, och även om dina kurser är en hård skola att gå, så har jag haft otroligt roligt på kurserna, lärt mig så mycket och fått lust att lära mig mångfallt mer. Vi har en bra bit kvar att vandra innan jag har den lydiga och tillitsfulla hund jag vill ha, men jag har idag en hund som är glad, kan koppla av och som lyssnar på mig med glädje och i alla fall ett visst mått respekt (här har vi som sagt lite kvar att jobba på). Asla och jag återkommer gärna till våren!

(76) Gudrun
Thu, 29 November 2012 20:29:54 +0000

Tusen Tack för åtta lärorika onsdagskvällar på grundkursen i höst. Nu när kursen är slut så är det riktigt tomt på onsdagskvällarna. Det har varit superkul inte mist pga att det var så många olika hundar och förare som deltog. Måste erkänna att jag var lite skeptisk till så stora grupper men är helsåld på konceptet då det både ger action och en "hund allmänbildning". Slutligen måste jag säga att jag är imponerad och av Jeppes snabbhet och simultankapacitet! Trots alla ekipage så finns det ingenting som undgår Jeppe eller hans duktiga hjälptränare ;). Både när det går mindre bra och när det går bra!
Nu ser vi framemot fortsättningskursen till våren!

Labben Lukas med Gudrun och Hjalmar
(75) Eva
Thu, 15 November 2012 11:35:59 +0000

Tack för åtta mycket lärorika och roliga grundkursveckor. Vilken fantastiskt stor kunskap om hundars beteende du och dina assistenter har att dela med er av! Vill gärna gå även fortsättningskursen , tyvärr kunde vi inte gå den på söndagar nu i höst. Tills dess jobbar vi på här hemma...
Hälsningar
Eva och Buster


(74) Viktoria och Daniel
Tue, 13 November 2012 20:14:51 +0000
email

Vill bara tacka för två sjukt bra kurser. Det vi har lärt oss har vi stor användning för i våra apporteringsträningar. Så himla kul i stadgeträningarna när elit hundarna reser på sig och vår 9 månaders unghund sitter och kvar och väntar på ett ok från oss. Vi kommer absolut att gå på dropp in, en vända till på fortsättningskursen och avsluta med en löshundskurs.

Kan varmt rekommendera Stridhs hundägarskola!

Hälsningar
Matte och husse till den "bruna flatten"