Namn *
 E-post
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha

(186)
(56) Tobias Lidén
Thu, 9 August 2012 20:34:43 +0000
email

Hej

Trevligt med den nya hemsidan, klart bättre och proffsigare än föregångaren. Skulle gärna se att det gick att prenumerera på nyhetsbrev om tex nya kurser.

Avslutningsvis åter tack för grundkursen vi deltog i under försommaren, helt enligt förväntan!

Tobias

(55) Katarina
Sat, 4 August 2012 17:34:40 +0000

Hejsan!
Tack så jättemycket för hjälpen idag jag fick utav er uppe i Orsa Grönklitt med hunden Birk. Han var hur snäll som bara den när vi gick runt på mässan sen. Vi testa även detta på våran drever hemma och han fatta direkt vad som gällde.
Supertack än en gång.

(54) Gunilla
Thu, 2 August 2012 11:03:20 +0000

Hej!
Jag vill tacka Sally för en givande privatlektion med mig och min borderterriertik för några veckor sedan. Min valp var vid tillfället bara 11 veckor gammal, men vi fick med oss mycket användbara tips och övningar som vi kunde jobba vidare med. Trots tidigare hundvana, så är det bra att få hjälp med hur vi minskar "bitandet", hur vi fullföljer ett "nej" och hur mycket jag kan kräva av en valp när det gäller att gå i koppel. Genom att ta en lektion tidigt så hoppas jag att vi fått en bra start på inlärningen både för mig och min hund. Jag kan verkligen rekommendera att ta en privatlektion med Sally! Nu är det grundkurs som hägrar och jag ser fram emot kursstarten!

Hälsningar
Gunilla

(53) Monica Romare
Mon, 30 July 2012 07:39:45 +0000
email

Hej alla hundägare!
Ska ni gå på kurs med er hund, ska ni köra till Jeppe Stridh i Veberöd. Det är det bästa man kan göra för att man ska lära sig att förstå sin hund. Kursen är tuff på ett vis, men är så fruktansvärt rolig att man bara längtar dit.
Jag har gått en kurs nu på åtta veckor och anmält mig till en fortsättningskurs på fyra veckor. Det är helt otroligt kul när man lär sig "läsa" sin hund och förstår den bättre och vi blir ett team. Det är det mest rättvisa man kan göra för sin hund.
Fortsätt ha en bra sommar Jeppe och alla medhjälpare, så ses vi snart igen.
Monica Romare o Elvis.


(52) Anna-Karin
Sat, 28 July 2012 21:07:09 +0000
email

Hej! Tack för tipsen på Fäviken i dag. Har nu 2 strypkoppel på mina 2 Ceskyterrier. Har varit ut och testat mina nya kunskaper. Vilken skillnad. Gäller bara att jobba på det jämt. Tack! / A-K

(51) Helèn & Frans
Sat, 21 July 2012 18:13:48 +0000
email

Tusen tack för en kurs som gett oss så mycket kunskap om oss själva och hur vi agerar tillsammans med vår Oszi, vi ser fram emot att fortsätta denna utveckling tillsammans med din hjälp.
Ha en skön sommar,
Helén & Frans

(50) Katarina, Olof och Enzo
Fri, 20 July 2012 09:40:35 +0000
email

När vi först kom till er, för två år sedan, (grundkursen) hade vi en något trotsig lite amstaffe-kille. Vi fick kämpa och kämpa med vår vovve och var flera gånger nära att ge upp! Men tack vara ert stöd och era kurser har vi idag en fin hund! Vi är dock inte i närheten av att vara färdiga och vi fortsätter att kämpa!
Vi är oerhört tacksamma att vi fått hjälp av er i de stunder då allt verkat väldigt mörkt. Samt att vi fått hoppa in på enstaka kurstillfällen när det varit som tuffast!

Vi vill tacka er för fantastisk hjälp! Utan er hade vår vovve inte varit med oss idag!
TACK!

Kram från oss! (ses på nästa kurs)


(49) Frida och Norpan
Thu, 19 July 2012 17:53:00 +0000
email

Vi har nu genomfört fortsättnings kursen och kan bara från hela vårt hjärta säga: TACK!

Tack för att ni finns och för att vi tack vare er fått ännu fler verktyg i att finna varandra i en djupare dialog. Vi är båda lyckliga över att vi förstår varandra på ett sätt som vi inte hade klarat av att hitta utan ER!

Precis som grundkursen som la en bra grund så har vi nu fått en ännu bättre känsla och lekfullhet i vårt sätt att få leva livet fritt. tack vare en tydligar ram.

Ni är fantastiska och fortsätt med era ljuvliga kurser!

Vi längtar efter att få gå nästa kurs. Tills dess! Massa kramis från oss

(48) eva
Tue, 17 July 2012 14:01:47 +0000

Hej och tack för ytterligare kurs för Minna och mig. Vi har kommit en bra bit på vägen men har fortfarande en bra bit kvar. Som det är nu pendlar jag mellan att gå löshundskursen i Augusti och komma in på drop in någon gång innan dess eller att gå en gång till på fortsättningskursen. Något av det blir det men jag har inte bestämt mig ännu. Men vi ses på det ena eller andra sättet.
Hälsningar Eva och Minna


(47) Ann-Christin och Björn Larsson
Sat, 7 July 2012 12:54:39 +0000
email

Efter att ha gått en grundkurs med vår kromfohrländer Asta, så har hela vår inställning till hur man jobbar med sin hund förändrats. Husse som aldrig tidigare gått en hundkurs har nog genomgått den största förändringen. Förut var det inte så noga med att vara konsekvent osv. Men numera är det ordning o reda på vår husse och det är ofta matte som får tillsägelse om handhavandefel, härligt. Även vår gamla hund har genomgått en smärre förändring (det smittar ju av sig). Vi är alltså mycket nöjda och hoppas att någon gång få gå kurs igen hos alla er på Stridhs.
Många hälsningar från Ann-Christin och Björn, och Asta förstås