Namn *
 E-post
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
6 + 9=

(193)
(113) Gunila Erlandson
Mon, 20 April 2015 09:54:01 +0000
email

Tack för bra kurs, vi ses igen.

(112) Pauline Berggren
Mon, 22 December 2014 23:49:51 +0000
email

Vi önskar hela familjen Stridh en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!
Kram Pauline & Linus med familj

(111) Frida Törnquist
Tue, 16 December 2014 11:04:28 +0000

Tusen tack för årets kurser Jeppe, Sally och medhjälpare! Kurserna på Stridhs hundägarskola är i särklass det bästa jag har gjort för mig själv och mina hundar skull. Inte någon annanstans har jag uppnått de resultaten som här – glad matte, glad hund och ett underbart samspel! Träningen är krävande för oss förare, man får rannsaka sig själv, teorin är världens roligaste – det ger så många skratt, aha upplevelser och lärdommar. Jag åker hem efter träningen med känslan att allt är möjligt! Kan varmt rekommendera Stridhs hundägarskola!!! Vi ses till våren! Frida och vorsthe Kia.

(110) Ing-Marie Bohman
Mon, 15 December 2014 08:47:35 +0000
email

Vill bara säga HJÄRTLIGT TACK till Dig Jeppe, Sally och Era hjälpinstruktörer för all hjälp jag fått under både grundkurs och fortsättningskurs. Jag har verkligen längtat efter varje kurstillfälle då jag för första gången känt att detta har gett både mig och mitt lilla "ufo" så mycket. Jag kommer att fortsätta träna och längtar redan tills vårens kurser. Önskar Er en God Jul och Ett Gott Nytt År!
Kram
Ing-Marie och Gismo

(109) Tina
Sun, 14 December 2014 20:42:17 +0000
email

Tack för idag! Ses till våren

(108) Helen Olsson
Sun, 14 December 2014 17:35:50 +0000
email

Tusen Tack! För bästa kursen ever med min Dobermann Kito! Här har jag som matte fått verkligt bra hjälp o stöd för ett bra samarbete med min hund. Självförtroendet jag fått har gett Kito en balanserad hundförare. Redskapen jag fått har varit i väl balanserad form för hur jag ska agera med min hund. Känslan idag på avslutningen med en lös Kito från början till slut samman med ca 25 olika hundar där vi vimlar omkring är så ljuvlig. Sallys drop in på em med ytterligare 25 för oss okända hundar i olika former var bara ett bevis på vilken nytta dessa12 ggr gjort. Även här lös hund!!! Är otroligt Tacksam att jag hittat hit till en träningsform som gynnar hundens och föraren fortsatta LIV!!! Kommer tillbaka till våren och serfram emot drop in träningarna till dess:)

Helen& Kito

(107) Therez Erlandsson
Sun, 14 December 2014 09:32:22 +0000
email

Hej Jeppe med instruktörer!

Jag och David vill tacka så mycket för en riktigt bra grundkurs. Innan vi hittade till Stridhs Hundägarskola var vi rent ut sagt uppgivna över hur vår vardag och våra framtidsaspekter såg ut med en valp som redan då var riktigt jobbig att ha att göra med. Hon hoppade och bet på oss, hon förstod inte för fem öre vad "gå fint i koppel" innebar, och vi blev allt mer frustrerade över att vi inte såg någon förbättring alls. Efter att ha avslutat grundkursen kan jag bara säga att det är som att vi har en ny hund. Vi är såklart inte färdig lärda, men vi har nu redskapen till att arbeta vidare. En riktigt bra kurs, men det krävs mycket av oss som hundförare. Som Jeppe säger "Jag tränar inte era hundar, jag tränar er". Det är viktigt att kunna rannsaka sig själv, ta kritik och kunna förändra sitt beteende. Men om man lyckas med det, då är framtiden ljus!

Tack för allt, vi ses till våren!

(106) Christina Lindskoug
Thu, 20 November 2014 21:07:29 +0000
email

Hej Jeppe,
Stort tack för en trevlig kurs! Det sägs att man blir klokare med åren men det blev inte Per och jag. Skaffa ny hund när man är 70/73 år tyckte svärdottern var trevligt, men hur skulle det bli om hunden inte upptäcker att här får jag nog ta det lite lugnt så att dom hinner med. Denna snabbtänkta "flicka" kommer på att Jeppe Stridhs hundägarskola. Där ska dom GÅ o lära sig!!! Lärt oss det har vi verkligen gjort både vi och Malte!(Per på bänken) Tänk vad bra det blev! Jag tycker att både Malte och jag har gått framåt under kursens gång och det är ett nöje nästan varje gång vi går ut tillsamman.Han går så fint bredvid mig och skäller sällan ut mötande hundar. Vi tackar för åtta trevliga måndagar hos Hundägarskolan och forsätter träningen varje dag. Vi håller "koll" på er hemsida inför vårens kurser!
Tack och trevlig Jul önskar Christina, Per och Malte Lindskoug
ps Poletten verkar trillat ner hos Per!

(105) Helen Olsson
Tue, 18 November 2014 16:02:47 +0000
email

Vill Tacka! För en mkt bra grundkursutbildning som tyvärr gick alldeles för fort
Här får vi hundägare lära oss kontakten förare hund på ett vettigt o bra sätt.
Sökte hit för att putsa till min kontakt med en innan dragig Dobermann, stora framsteg på ett enkelt o trevligt sätt. Här kan man inte gå om man inte vill komma ngn vart eller tåla kritik...
Jag är mer än nöjd och ser fram emot fortsättningskursen:)

Helen o Kito

(104) Karin Paulsson
Tue, 11 November 2014 14:30:04 +0000
email

Vill bara TACKa för att jag (och alla andra) kan komma hit till er sida med frågor, undringar och allt annat som rör våra fyrbenta kompisar och få svar, råd och feedback!
Det betyder väldigt mycket :)
Ha en underbar höst