Drop-In 19/9 klockan 18.00

Tisdag den 19/9 klockan 18.00 blir det Drop-In träning på hundägarskolan för alla träningssugna ekipage som vill slipa på träningsformen.

Drop-In träningen är en timmes praktisk gruppträning som hålls av Jeppe eller Sally och är öppen för alla ekipage som har genomfört minst en grundkurs hos oss eller hos någon av våra utbildade instruktörer. Det behövs ingen anmälan för att vara med, det är bara till att dyka upp 19/9 klockan 18.00 så blir det träning.

Löshundskurs – start 24/9

Höstens löshundskurs på hundägarskolan börjar söndagen 24/9 och kommer att gå under fyra söndagar klockan 10-12. Löshundskursen är det sista kurssteget på hundägarskolan och således även det svåraste men kanske också roligaste steget. Mer information om vad kursen innehåller hittar du här.

För att vara kvalificerad till kursen måste man ha genomfört de andra kursstegen samt få godkänt att gå vidare till löshundskursen. Är du intresserad av att vara med? Skicka din intresseanmälan till jeppestridh@gmail.com

 

Information till er som går fortsättningskurs

För er som går fortsättningskursen på söndagar som startade 13/8 har vi en uppdatering i kursschemat. Kursen är på fyra gånger och startade 13/8. Gång två på kursen är 20/8, gång 3 är 3/9 och sista kurstillfället är 17/9. Det är således ingen träning på söndagen 27/8 och söndagen 10/9.

Drop In tisdagen 22/8

Tisdag den 22/8 klockan 18.00 blir det Drop-In träning på hundägarskolan för alla träningssugna ekipage. Funderar ni på att vara med på uppvisningarna på Bosjöklosters jakt och fiskemässa är detta ett utmärkt tillfälle att slipa på formen.

Drop-In träningen är en timmes praktisk gruppträning som hålls av Jeppe eller Sally och är öppen för alla ekipage som har genomfört minst en grundkurs hos oss eller hos någon av våra utbildade instruktörer. Det behövs ingen anmälan för att vara med, det är bara till att dyka upp 22/8 klockan 18.00 så blir det träning.

Fortsättningskurs start 13/8

I mitten av Augusti är det dags för en ny fortsättningskurs på Hundägarskolan. Kursen kommer att hållas under fyra söndagar klockan 10.00 – 12.00 med start söndagen 13/8. Med anledning av att Hundägarskolan ska medverka på Skånska jakt och fiskemässan på Bosjökloster slott sista helgen i Augusti kommer det inte att vara någon träning söndagen den 27/8. Då ses vi istället, förhoppningsvis, på Bosjökloster!

För att vara kvalificerad för fortsättningskursen måste ekipaget ha genomfört minst en grundkurs hos oss eller någon av våra utbildade instruktörer. Sugen på att vara med? Skicka en anmälan till jeppestridh@gmail.com