Drop-In 24/2 Klockan 10.00

Ny chans till Drop-In träning blir det på lördagen 24/2 klockan 10.00.
Drop-In träningen är en timmes praktisk gruppträning som hålls av Jeppe eller Sally och är öppen för alla ekipage som har genomfört minst en grundkurs hos oss eller hos någon av våra utbildade instruktörer. Det behövs ingen anmälan för att vara med, det är bara till att dyka upp 24/2 klockan 10.00 så blir det träning.

Hundägarskolan är på turné

Även den här vintern, när det är grått och kallt i Sverige, så har Hundägarskolan gett sig ut på en liten turné och befinner sig återigen i Sydafrika för att hålla träningar och clinics på olika platser i landet. Den första träningen hölls på en träningsanläggning belägen utanför Kapstaden och det var ca 30 hundägare som deltog i träning som dels bestod av föredrag men också praktisk träning. Gruppen ska ha nästa träningstillfälle om ett par dagar för att då se vilka framsteg som har gjorts sedan kommer Jeppe och Kerstin åka vidare i Sydafrika till nästa träningsplats. Om ni vill får uppdatering och följa resan i Sydafrika besök gärna vår Facebooksida där vi löpande kommer att lägga ut bilder och uppdateringar om träningar.

Fortsättningskurs start 18/3

Även om vårens känns lång borta så närmare den sig sakta med säkert och det är redan nu dags att anmälan sig för vårens första Fortsättningskurs. Söndagen 18/3 klockan 10.00 börjar Fortsättningskursen som kommer att gå under 4 stycken söndagar klockan 10.00 – 12.00.
För att vara kvalificerad för kursen måste ekipaget ha genomfört minst en Grundkurs hos oss eller hos någon av våra utbildade instruktörer.
Sugen på att vara med? Skicka då en anmälan till jeppestridh@gmail.com

Drop-In 6/1 klockan 10.00

Nu har du chansen att inleda det nya året med träning. Lördagen (trettondagen) 6/1 klockan 10.00 är det Drop-In. Drop-In träningen är en timmes praktisk gruppträning som hålls av Jeppe eller Sally och är öppen för alla ekipage som har genomfört minst en grundkurs hos oss eller hos någon av våra utbildade instruktörer. Det behövs ingen anmälan för att vara med, det är bara till att dyka upp 6/1 klockan 10.00 så blir det träning.

 

God Jul och Drop-in 26/12

Hundägarskolans sista kurser för 2017 har avslutats och julen står för dörren. Stort tack till alla elever som har tränat hos oss under året och vi hoppas att vi får träffa flera utav er igen till våren på fortsättningskurser och löshundskurser. Men om det skulle kännas lite för långt till våren är ni välkomna på Drop-In träning redan annandag jul (tisdagen 26/12) klockan 15.00.

Drop-In träningen är en timmes praktisk gruppträning som hålls av Jeppe eller Sally och är öppen för alla ekipage som har genomfört minst en grundkurs hos oss eller hos någon av våra utbildade instruktörer. Det behövs ingen anmälan för att vara med, det är bara till att dyka upp 26/12 klockan 15.00 så blir det träning.