Drop-In träning hela sommaren

På Hundägarskolan har vi inget sommarlov, istället kommer vi under sommaren att erbjuda flera möjligheter till Drop-In träning. Träningarna kommer att som vanligt inrikta sig på allmänlydnad men också träning inför Hundägarskolans jubileumsfilmning-foto som kommer att göras i sep. Mer information om Hundägarskolans jubileum kommer längre fram men ni som deltar på någon av sommarens drop-in träningar får ett bra tillfälle att slipa på formen och kan bli uttagna till denna minnesvärda filmning.

Drop-In träningen är en timmes praktisk gruppträning som hålls av Jeppe eller Sally och är öppen för alla ekipage som har genomfört minst en grundkurs hos oss eller hos någon av våra utbildade instruktörer. Det behövs ingen anmälan för att vara med, det är bara till att dyka upp så blir det träning.

De första datumen för Drop-In är:
Söndagen 1//7 klockan 10.00
Onsdagen 11/7 klockan 18.00
Onsdagen 18/7 klockan 18.00
Håll utkik efter fler datum här på hemsidan och Facebook.

Löshundskurs start 22/4

Vårens löshundskurs på Hundägarskolan börjar söndagen 22/4 och kommer att gå under fyra söndagar klockan 10-12. Löshundskursen är det sista kurssteget på hundägarskolan och således även det svåraste men kanske också roligaste steget. Mer information om vad kursen innehåller hittar du här.

För att vara kvalificerad till kursen måste man ha genomfört de andra kursstegen samt få godkänt att gå vidare till löshundskursen. Är du intresserad av att vara med? Skicka din intresseanmälan till jeppestridh@gmail.com

 

Drop-In 24/2 Klockan 10.00

Ny chans till Drop-In träning blir det på lördagen 24/2 klockan 10.00.
Drop-In träningen är en timmes praktisk gruppträning som hålls av Jeppe eller Sally och är öppen för alla ekipage som har genomfört minst en grundkurs hos oss eller hos någon av våra utbildade instruktörer. Det behövs ingen anmälan för att vara med, det är bara till att dyka upp 24/2 klockan 10.00 så blir det träning.

Hundägarskolan är på turné

Även den här vintern, när det är grått och kallt i Sverige, så har Hundägarskolan gett sig ut på en liten turné och befinner sig återigen i Sydafrika för att hålla träningar och clinics på olika platser i landet. Den första träningen hölls på en träningsanläggning belägen utanför Kapstaden och det var ca 30 hundägare som deltog i träning som dels bestod av föredrag men också praktisk träning. Gruppen ska ha nästa träningstillfälle om ett par dagar för att då se vilka framsteg som har gjorts sedan kommer Jeppe och Kerstin åka vidare i Sydafrika till nästa träningsplats. Om ni vill får uppdatering och följa resan i Sydafrika besök gärna vår Facebooksida där vi löpande kommer att lägga ut bilder och uppdateringar om träningar.

Fortsättningskurs start 18/3

Även om vårens känns lång borta så närmare den sig sakta med säkert och det är redan nu dags att anmälan sig för vårens första Fortsättningskurs. Söndagen 18/3 klockan 10.00 börjar Fortsättningskursen som kommer att gå under 4 stycken söndagar klockan 10.00 – 12.00.
För att vara kvalificerad för kursen måste ekipaget ha genomfört minst en Grundkurs hos oss eller hos någon av våra utbildade instruktörer.
Sugen på att vara med? Skicka då en anmälan till jeppestridh@gmail.com