Fortsättningskurs start 19/11

Vintern närmare sig och det har blivit dags för årets sista kursstart på Hundägarskolan söndagen 19/11 startar en fortsättningskurs. Kursen kommer att hållas under fyra söndagar klockan 10.00 – 12.00 med start söndagen 19/11.

För att vara kvalificerad för fortsättningskursen måste ekipaget ha genomfört minst en grundkurs hos oss eller någon av våra utbildade instruktörer. Sugen på att vara med? Skicka en anmälan till jeppestridh@gmail.com

Se mer från Hundägarskolan på youtube

Vill du se mer om hur vi arbetar på hundägarskolan, kolla då in vår youtube kanal. Vi har nyligen lagt ut en film där ni får träffa  Tok Mostert som beskriver hur han tränar med sin Vorsteh Flake och hur grundträningen på Hundägarskolan lägger basen för deras fortsatta träning.

På vår youtubekanal kommer du även under hösten och vintern kunna följa en lite serie där vi en gång i månaden kommer att följa utvecklingen och träningen av en kull Vorstehvalpar. Vi vill i vår serie visa att hundarna och ägarna är unika individer och vikten av att träningen är individanpassad även när hundarna är från samma kull. Se första avsnittet här och vi hoppas du kommer tycka det är intressant att följa utvecklingen.
På grund av ett stort intresse från andra länder har vi valt att göra inslagen delvis på engelska.

Drop-In 19/9 klockan 18.00

Tisdag den 19/9 klockan 18.00 blir det Drop-In träning på hundägarskolan för alla träningssugna ekipage som vill slipa på träningsformen.

Drop-In träningen är en timmes praktisk gruppträning som hålls av Jeppe eller Sally och är öppen för alla ekipage som har genomfört minst en grundkurs hos oss eller hos någon av våra utbildade instruktörer. Det behövs ingen anmälan för att vara med, det är bara till att dyka upp 19/9 klockan 18.00 så blir det träning.

Löshundskurs – start 24/9

Höstens löshundskurs på hundägarskolan börjar söndagen 24/9 och kommer att gå under fyra söndagar klockan 10-12. Löshundskursen är det sista kurssteget på hundägarskolan och således även det svåraste men kanske också roligaste steget. Mer information om vad kursen innehåller hittar du här.

För att vara kvalificerad till kursen måste man ha genomfört de andra kursstegen samt få godkänt att gå vidare till löshundskursen. Är du intresserad av att vara med? Skicka din intresseanmälan till jeppestridh@gmail.com

 

Information till er som går fortsättningskurs

För er som går fortsättningskursen på söndagar som startade 13/8 har vi en uppdatering i kursschemat. Kursen är på fyra gånger och startade 13/8. Gång två på kursen är 20/8, gång 3 är 3/9 och sista kurstillfället är 17/9. Det är således ingen träning på söndagen 27/8 och söndagen 10/9.